Fingerfuger

mageba TENSA-FINGER RSFD fingerfuge er beregnet for bevegelser på opptil 500 mm. Deres robuste stålkantprofiler har sterke forankringsløkker for støping til hovedstrukturen, noe som resulterer i utmerket utmattelsesmotstand. Disse profilene støtter fingerplater på hver side av brospalten, fingrene som krager over spalten. Orienteringen av fingrene, i kjøretøyets kjøreretning, minimerer støy og maksimerer førerkomforten. En dreneringskanal hengende under skjøten, munner ut til broens dreneringssystem. TENSA-FINGER RSFD-skjøten kan brukes i både asfalt- og betongkjørebaner.

mageba TENSA-FINGER GF slepende fingerfuge er beregnet for bevegelser på opptil 1500 mm. Fingerplater i stål spenner mellom kantprofilene på hver side av brospalten og holdes nede av rustfrie stålfjærer som hindrer dem i å stikke ut over kjøreflaten som følge av setninger eller rotasjoner. Den hengslede støtten av fingerplatene gir betydelig mindre overføring av moment til forankringen og støttestrukturen enn det som ville oppstå i tilfellet med utkragende fingerfuger.

Etic fingerfuger i aluminium leveres med bevegelser opp til 300 mm. Fugen leveres i standardelementer som monteres sammen på plass.

  • TENSA-FINGER RSFD
  • TENSA-FINGER GF
  •  TENSA-FLEX RC
  •  ETIC FINGERFUGER I ALUMINIUM
Kontakt oss gjerne

Ring oss på 62 81 00 30 eller send oss en forespørsel via kontaktskjemaet nedenfor. 

nb_NO
Kontakt oss