Personvernerklæring

Personvernerklæring for Spennteknikk.no

Sist oppdatert: 8/11/2023

Vi forstår at personvern og beskyttelse av personopplysninger er viktig for deg. Denne personvernerklæringen gir informasjon om hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter personopplysninger som samles inn via vår nettside. Vennligst les denne erklæringen nøye for å forstå våre praksiser for personvern.

Innsamling av personopplysninger
Vi samler inn personopplysninger fra deg når du frivillig sender inn informasjon via vårt kontaktskjema. De innsamlede opplysningene kan inkludere, men er ikke begrenset til:

  • Navn
  • Firmanavn (valgfritt)
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Forespørsel eller melding

 

Formål med innsamling
Vi samler inn disse personopplysningene for å kunne behandle dine henvendelser, svare på dine spørsmål, gi deg relevant informasjon og forbedre våre tjenester.

Lagring av personopplysninger
De personopplysningene som du sender inn via vårt kontaktskjema, blir lagret sikkert internt og vil ikke deles med tredjeparter, med mindre det er nødvendig for å oppfylle dine henvendelser eller i samsvar med lovverket.

Rett til sletting
Du har rett til å be om sletting av dine personopplysninger når som helst. Vi vil slette opplysningene i henhold til gjeldende lover og reguleringer.

Informasjonskapsler (Cookies) og Google Analytics
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din opplevelse på vår nettside. Vi kan også samle inn anonymiserte data via Google Analytics for å analysere hvordan våre besøkende bruker nettsiden. Dette hjelper oss med å forstå hvordan vi kan forbedre våre tjenester og nettsideytelse.

Dine valg
Brukere av vår nettside har muligheten til å akseptere eller avvise informasjonskapsler i nettleseren. Vennligst se din nettlesers innstillinger for mer informasjon om hvordan du kan administrere informasjonskapsler. Du kan også deaktivere Google Analytics ved å installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Endringer i personvernerklæringen
Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å reflektere endringer i våre praksiser eller for å tilfredsstille lovverket. Oppdaterte versjoner vil bli publisert på vår nettside, og datoen for siste oppdatering vil bli endret.

Kontakt oss
Dersom du har spørsmål eller bekymringer om vår personvernerklæring eller vår behandling av personopplysninger, vennligst kontakt oss på følgende adresse: spennteknikk@spennteknikk.no

Vi setter pris på ditt besøk på vår nettside og din tillit til oss. Vi er forpliktet til å beskytte ditt personvern og dine personopplysninger.

Kontakt oss gjerne

Ring oss på 62 81 00 30 eller send oss en forespørsel via kontaktskjemaet nedenfor. 

nb_NO
Kontakt oss